so Baby Don't Go ♥
jamais vu
HOME ABOUT BIASES AFFILIATES DASHBOARD FOLLOW






About;
Seventeen invaded my world. HALP!

“There's an opposite to déjà vu. They call it jamais vu. It's when you meet the same people or visit places, again and again, but each time is the first. Everybody is always a stranger. Nothing is ever familiar.”
Because every step in life contains its own mystery. Pick one number. :3

Naege Malhaebwa;
na na na na BATMAN~

URL blog not email. Put ur link correctly
Exchange links open!!
I also do click ads back, if u click mine first


My VIPs;
awesome people


♥ my Chingu[s] : Mags 7 + 1 ♥
Saturday, November 27, 2010 | 2 Comments
Xsgke,, chingu2 Mags7 aku mmpunyai blog mereka sndiri yg slama ini tersorok ,, wlupun aku punye lg lawalah.
kami [M7] terbentuk smasa di sais* nama glamer sekolah~
aku adalh leader diorg,, n dorg still anggap aku leader lagi. *terharu*berhenti jap*renung dalam2*sipi2 ngaler air mate*sipi2lah!!* 


M7 diasaskan oleh:



1. Nilly I'ly

2. Ema Q'd ♥ [blog]





3. Cik AdDa  ♥





5. Nurdiyana Zakaria ♥





7. Izzati ♥ *malas nak carik*sori,,lupe nama ko*









Selepas Leader [saya] ber pindah ke Johor,, Ahli baru telah ditambah iaitu :

Najwa @ Wawa *nama manja yg atok bagi*












Wlupun da lame xjumpe dorg [lamelah sgt,hari2 jumpa kt fb]..~~~  dorg still ingt kat aku lagi ,,tengz korang.


i ♥ my chingu



Akhir kata,semoga berjumpa lagi di lain page,, *ayat skema*,, kalau aku ada TER-buat salah, TER-saketkan ati, TER-umpat, TER-ada niat jahat kt korang *hheee*,, TER-pukul dgn xsngaja,, pukul dgn SENGAJA,, [at least aku ngaku kan],,
harap korang maafkan aku,k?

Chingu ya~~ saranghae~~ ♥♥♥

p/s: sori eca,,aku copy,edit dan paste je pic  dr blog ko,, hhee,, jgn marah... aku kan Jjang korang~~









Labels: , ,

Blogger dax sais said...

puji blog dnri nmpak??? haha... btw, nice laa [: ... sukee [:

 
Anonymous bdax ngek said...

tate ke??
whshahha :'( sdey la plaz..
whahah

 

Post a Comment