so Baby Don't Go ♥
jamais vu
HOME ABOUT BIASES AFFILIATES DASHBOARD FOLLOW






About;
Seventeen invaded my world. HALP!

“There's an opposite to déjà vu. They call it jamais vu. It's when you meet the same people or visit places, again and again, but each time is the first. Everybody is always a stranger. Nothing is ever familiar.”
Because every step in life contains its own mystery. Pick one number. :3

Naege Malhaebwa;
na na na na BATMAN~

URL blog not email. Put ur link correctly
Exchange links open!!
I also do click ads back, if u click mine first


My VIPs;
awesome people


10 tips menghadapi result PMR
Tuesday, December 14, 2010 | 3 Comments
Result Pmr dah nak kuarrr weeeeyyyhhhhhh!!!!!

so,,adakah korang da besedia??
aku ada tip-tip yg bagus sempena result da nak kuar ni~~ 

hheehhee...


First of all, *n the most importante' one*
1. Jgn tggal Solat. Solat kene jage. Jgn jd mcm org yg tulez bende nih~~ agaggaga

2. Buat solat hajat bebanyak.

3. Ajak satu kampong buat solat Hajat beramai2. Buat surat jemputan yg grand2, klau boleh ajak kgkawan skola n cikgu2 skola yg single n lonely yg ada utk bersolat bersama2. Heh ,sapala y nak dtg. *lebih ramai lebih bagozz*

4. Banyakkan bersedekah. kalau boleh 1 ary maw sekor lembu tombang.

5. Hari2 kne ngaji. Yelahkan,,pas PMR enjoy,sume bende tinggal~

6. Byk2 kanlah berfikir nak bg alasan apa klau result terok nnti. lebih real lebih bagus.
[warning] *sesuai dlakukan oleh pro2 sahaja spt saya dan Ema. klau xyakin jgn try nanti dpt double face-palm*

7. Mase ni plg best korg tunjuk kerajinan palsu dihadapan parents. Ini utk memastikan trick di atas jadi.

8. Berbuat baik sesama siblings. agar mreka boleh backup semasa trick num 6 nanti. eheh.

9. Bribe rakan2 anda utk sokong kenyataan pd parents nanti. Lebih2 lagi pd anak cikgu yg ibu or bape or both parents bersekolah di sekolah yg sama. *cikgu lah*

Last,but not least,,,

10. Berdoa,,doa,,n doa,...............................
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
agar penipuan itu terjadi..

Labels:

Blogger eCa Sponga said...

agagagagaga...ak ikot ajrn ko..

 
Blogger dax sais said...

asal an yg jaat jer ak an???? hahahaha... tp btol jugax....hehe

 
Blogger kaikayy said...

Ema: well,, mestilah,,aku kan leader korg,,haha

Eca: ikot,jgn x ekott..hhaa

 

Post a Comment