so Baby Don't Go ♥
jamais vu
HOME ABOUT BIASES AFFILIATES DASHBOARD FOLLOW






About;
Seventeen invaded my world. HALP!

“There's an opposite to déjà vu. They call it jamais vu. It's when you meet the same people or visit places, again and again, but each time is the first. Everybody is always a stranger. Nothing is ever familiar.”
Because every step in life contains its own mystery. Pick one number. :3

Naege Malhaebwa;
na na na na BATMAN~

URL blog not email. Put ur link correctly
Exchange links open!!
I also do click ads back, if u click mine first


My VIPs;
awesome people


ASASI SAINS PUNCAK ALAM 2013/2014 [PART I]
Monday, June 17, 2013 | 2 Comments

↑ muka happy masuk PALAM......haha *lawak* ↑  


Finally aku tulis jugak post ni haa!! Aku dah pun selamat sampai 2 minggu lepas. MDS pun selamat ditunaikan(??), kelas pun dah seminggu berlangsung. Aku xbuat kad matrik lagi, kena p buat sendiri, /HADOYAIII/ lagi satu masalah.

Kau nak tau apa lagi pasai hidup aku kat PALAM ni?? HAHA?? Semua ok, aku dok dalam satu rumah, ada 4 bilik, satu bilik 2 org je ddok. Sapa xsuka kan?? Klau bole nak bilik sndiri ja *mintak penampa*.

MDS mmg penat hoiih, nak bergerak tu dari kolej kediaman tu punyalah jauh,, dari R5 nak ke RSU, pehh mengah den. tu kalau sehari ekali ulang-alik xpa. Ni nak lunch kat R5, pastu g RSU balik, mampos hang berjalan je hari2. Tapi xpa la, da habis MDS korg mmg jarang2 la nak g MDS coz sana kediaman mahasiswa, tapi ada je mahasiswi  coz biasala, brapa ramai je lelaki yg masuk sini?? //sila reflect guys//

1st day tu mmg gila, sampai2 je ktorg kena brkumpul kul 3.30, tapi aku 3.30 baru masuk dari beli barang kat Econsave, haha. Pastu kitorg buat pembahagian buddyz. aku C17, paling ujung kot. Tapi aku suka #17 tu, kan SEVENTEEN. /nghhehehehe

2nd Day kena selesaikan pendaftaran suma, sgt hectic!! Since aku antara group yg last ktorg mmg kena tggu lama la, tapi smpat belaja maen 'BREAK' , huhahuah. Oh, and tah acaner borang KPT aku bole terlepas pandang pulak?? Dahtu kena anta masa da stat kelas, sbbek borang aku smua mmg da lgkap oukayhh.

3rd day , taklimat! TAKLIMAT dan taklimat sahaja!!! OMG mcm2 taklimat yang setengah daripadanya aku gunakan untuk 'beauty-sleep' -la sangat...... /abaikan
and MALAM tu ada sesi marah-memarahi . so 'kajja' . HAHA. sila GOOGLE itu koryan.

4rd Day dah hampir tamat dah MDS ni, mlm tu ktorg ada sesi pnutupan. Aku pun da jumpa geng buat jalan bersama, kalau tak dari hari pertama tu aku jalan sorg2 je. lagi senang, xyah ssahkan sapa2 and dorg pn xsusahkan aku. Tiap2 ari aku jumpa orang yg berlainan and buat kwan baru. /HAHA. Tapi aku pun da xjumpa sapa budak2 yang aku dok lepak sehari sekali tu je. LOL

5th Day abang2 n akak2 PM da letak jwatan, so da xleh mengharap dorg jaga ktorg lagi, tp makanan dapat free lagi. hehehehehe. Ada dorg perkenalkan para2 pensyarah semua tapi aku xkenal pun. //APAKAH///

Actually aku xda pape pun nak tulis kat sini, aku mcm da lupa haha.

Wait, wait. Malam pnutupan MDS tu budak2 2nd wave ni buat lakonan, dok copy abang Jebat and sorg akak ni, haha. Sumpah lawak. Abang MC pun mmg best la, sempoi abes abg Jimi dgn abg lagi sorg tu....sapa nama abang ek?? Haha, sorry *kriik kriik*.

Group aku C7, sila la lawat2 ke sini kalau korg google n jumpa blog aku ni, haha. Ya , aku la si blogger tu, akulah si translator/subber tu. Akulah kpop fan yang die-hard tu. Be my friend juseyo~

Sabtu, 15/6 aku dapat reply dari [17's Soonyoung] , tu baru Soonie, blum Mingyu lagi, nanti aku pengsan. HAHAHA.

Wehh, BANGTAN BOYS da debut la. //ehmegedddd . So many rookies I'm dying mann

Aku tengah tengok drama MONSTAR ni, best gila kot. 
Aku xjumpa lagi natang Charlie tu, harap2 xkan jumpa sampai bila-bila la. AMIN.

Nanti aku sambung kat part II , aku ngantok ni. haha

Labels: , ,

Blogger yun yazwani said...

duduk rumah ? masyuk seh... ni u sediakan ke sewa ?

 
Blogger kwon nilly said...

bukan rumah, kitorang dok mcm apartmen/flat. satu level ada 8 rumah, ktorg pggil rumah. so dlm rumah2 tu ada lagi 4 bilik. :)

 

Post a Comment