so Baby Don't Go ♥
jamais vu
HOME ABOUT BIASES AFFILIATES DASHBOARD FOLLOW






About;
Seventeen invaded my world. HALP!

“There's an opposite to déjà vu. They call it jamais vu. It's when you meet the same people or visit places, again and again, but each time is the first. Everybody is always a stranger. Nothing is ever familiar.”
Because every step in life contains its own mystery. Pick one number. :3

Naege Malhaebwa;
na na na na BATMAN~

URL blog not email. Put ur link correctly
Exchange links open!!
I also do click ads back, if u click mine first


My VIPs;
awesome people


Challenge K-Drama and J-Drama
Monday, February 25, 2013 | 4 Comments

Weheee~ nak join segmen ni!!!

Top 5 K-Drama or/and J-Drama. //hmmmm really got me thinking hard for this////

1. Reply 1997
2. Ouran High School Host Club
3. The Moon That Embraces The Sun
4. Bread, Love and Dreams
5. Boys Over Flowers

ok, let's roll like a buffalo

 1. sapekah favorite character dalam drama no 2 ?
For me, it's Mori senpai!!! nghehehehe.. xtau la nape aku tertarik sangat kat dia ni, dia ni mmg style boyfren yg aku nak carik!! hihi. Tinggi, hensem, protective wlaupun kpada Honey je ;_; , and seorang yang senyap dan bercakap bila perlu je. Senpai totally my style!


2. Character yang paling tak suke dalam drama no 1 ?
X ada la pulak, hihi. Semua character dalam drama tu best!! weheee, termasuklah mak bapak die, jiran die and kengkawan die. hehe.

3. favorite episode dalam drama no 4 ? 
Tak ingat la episod mane, tapi episod bile Taejo/Majun kena pakai tali yang ikat tangan dia dengan Takgu untuk rapatkan hubungan dorang yang masa tu mmg ada jee yang tak kena. Kena pakai selama 5~7 hari /xigtla/ , mmula diorang memang xboleh serasi langsung, lama-lama diorang boleh bekerjasama dengan baik. Sweet sangat. huhu.

4. Favorite relationship dalam drama no 5 ?
eh,, mestilah saya dan Woobin sunbae Geum Jandi and Gu Junpyo. sweet gitu, walaupun Yun Jihu pun baek sangat dengan Jandi, curly hair tetap di hati!

5. macam mane boleh minat drama no 3 ?
Beta ni memang minat sangat tengok drama, kalau pilih drama memang baca dulu review2 orang lain tentang sesuatu drama tu. Pastu bila baca reviews pasal drama number 3, semuanya mmg memuji drama ni lalu menambat hati beta untuk menonton drama ini lalu mengalirkan ber-botol2 nunmul.


6. favorite actor dalam drama 4 ?
Masa memula tengok drama ni, Yun ShiYun mmg menarik-narik hati, huhu. Pastu bila tengok drama Ojakgyo Family  dan Gaksital/Bridal Mask , Mun Juwon tetiba je mendapat tempat di hati. keke. so, Mun  Juwon lah!!

7. kalau boleh jadi salah seorang watak dalam drama no 2 , nak jadi sape ?
  Nak jadi Honey senpai ^^ , ppaham jelah... huhu

 8. macam mane awak nak bunuh watak favorite awak dalam drama no 1 ? sape ?
Bunuh?? Seriously?? watak fevret is Seo In-guk. Saya akan culik dia then ikat kat bilik! Pastu bondage dia and seksa dia dulu sebelum slowly kill dia dengan poison in the most sadistic way possible.
Boleh tak kalau tak bunuh?? hihi *innocent face*

9. scene paling kelakar dalam drama no 3 ?
Hmmm, i think there's a scene where King Lee Hwon were jealous at Prince YangMyung for playing with children and Wol at a health centre or something like that. Few days later he insisted that he also wants to play it with Wol and his eunuch in his castle, at night. Haha.

10. pelakon-pelakon dalam drama mane paling menarik ?
Cast untuk drama #3 paling hensem2 and lawa2. Tapi drama #1 paling kelakar, heheee

11. theme song drama mane paling best ? ape tajuknyer ?
Theme song untuk drama #3, lagu Back in Time by Lyn. Memang best. Selain tu, Kim Soohyun pun ada nyanyikan 3 lagu untuk drama ni, fvret beta ialah Another Way. m(^_^)m


Labels: ,

Blogger Yun Syazwani said...

nak jadi honey senpai sebab comel eh ?? hehe..same !! saye pun minat juwon..dalam ojakyo family..dye sangat cool..

dalam relpy 1997..family dye memang best kan... kelakar..

yer..saye pun tertarik dengan rambut curly junpyo...hahaha..follow you..

 
Blogger kaikayy said...

nak jadi honey senpai coz ada Mori senpai protect dia, hihi~!

 
Blogger Yun Syazwani said...

a'a..awak suke mori senpai..tinggi seh dye tu...

 
Blogger kaikayy said...

taw xpe,, huhu

 

Post a Comment