so Baby Don't Go ♥
jamais vu
HOME ABOUT BIASES AFFILIATES DASHBOARD FOLLOW






About;
Seventeen invaded my world. HALP!

“There's an opposite to déjà vu. They call it jamais vu. It's when you meet the same people or visit places, again and again, but each time is the first. Everybody is always a stranger. Nothing is ever familiar.”
Because every step in life contains its own mystery. Pick one number. :3

Naege Malhaebwa;
na na na na BATMAN~

URL blog not email. Put ur link correctly
Exchange links open!!
I also do click ads back, if u click mine first


My VIPs;
awesome people


Segmen "My Best OTP" by Ween"
Thursday, February 28, 2013 | 5 Comments

My Best OTP, my best One True Pairing. okhey, soljikhi dulu pairing yang aku paling mhenat nak mapus is
G-Dae. (GDragon + Daesung).

tapi, one faithful day, aku terbace satu fanfic bertajuk Silent Love  oleh seorang writer di AFF yang sangatlah berbakat, tinggi bakatnya itu bolehlah setinggi KLCC yg pernah menjadi kebanggaan kite tuh.

Cerita tu gheii tapi apa aku kesah, korang bukan kpopper kalau tak bace fanfic rated  gheiis.
Or as I prefer to call it, YAOI.

Lepas baca fic tu, pandangan aku tergadap OTP tu berubah sama sekali, I feel like I was living in that fic, being a bystander that watch everything happened.

le' story is about MyungYeol of Infinite. <3. To be honest, aku tak kesah sgt pasal OTP2 ni smua dulu tapi lepas EXO debut, ttibe je orang sekeliling aku pasang2-kan diorang, pdahal sbelum EXO debut aku anti gile dgan diorang coz satu je, diorang dari SM, YG's rival. Tapi tengokla sekarang haa, guling-guling kau tengok Kris.

Hmm, I was supposed to brag about them but the only thing that came to mind is how I like, laugh and cry to that fic.

tsokay, have some MyungYeol. *throws both of them confettis*





Fic tu sangat angsty, tp best! Hihi, 


Sungyeol is the boy, Myungsoo is the girl. Done. 


dafaq, can Myungsoo be more obvious?


Oh, dulu ada satu ruckus bile Myungsoo follow Sungyeol twitter and Sungyeol tweet sumting yang membuatkan para penyokong OTP ni mengisytiharkan 
MyungYeol is real!

p/s : ada ke pnyokong OTP masing-masing yang x tulis XXXX is real, I mean let's get serious, u all just change the front name.
eg: BangHim, PenJae, HunHan, TaoRis, ZiKyung, U-Bomb, TaePyo, EunHae, G-Ri, ToDae, ChunJoe.

pp/s: the best of all . Onew X Chicken. Kris X Ace the Alpaca.

weird fandoms are weird. 

Tag : makcik ni, ajumma and chingu yang ni. 




Labels: , ,

Blogger Ween said...

annyeong ^^ thanks join. jangan lupa blogwalking peserta lain and baca update pasal segmen okay :) goodluck btw! and yeah awak lupa tag 3 orang macam dalam syarat.

 
Blogger kaikayy said...

oh, sory, sya tag jap

 
Blogger izah :) said...

oi siot tag aku mak cik .haha .insyaallah join .

 
Blogger kaikayy said...

@izah :) , hahhahaahhhahahah. tgk aisyah punye tag nama, XDD

 
Blogger Arysha Hafrina said...

Saya datang dari segmen yang sama . Jemput ke blog :)

 

Post a Comment