so Baby Don't Go ♥
jamais vu
HOME ABOUT BIASES AFFILIATES DASHBOARD FOLLOW






About;
Seventeen invaded my world. HALP!

“There's an opposite to déjà vu. They call it jamais vu. It's when you meet the same people or visit places, again and again, but each time is the first. Everybody is always a stranger. Nothing is ever familiar.”
Because every step in life contains its own mystery. Pick one number. :3

Naege Malhaebwa;
na na na na BATMAN~

URL blog not email. Put ur link correctly
Exchange links open!!
I also do click ads back, if u click mine first


My VIPs;
awesome people


only can look from the side.
Sunday, June 23, 2013 | 1 Comments
Aku buat translation untuk 17TV Season 3 punya theme song and aku post kat tumblr, sebab aku suka lyric diorang, comel sangat.

Tak sampai satu hari ada fanbase repost, tapi adala creds kat aku. Tapi aku mcm xpuas ati, at least tunggula aku punya post banyak notes dulu, ni tidak. Aku punya post baru 10+ notes, dia punya dah 100+.

Yela, aku tau aku bukan fanbase, tapi aku tetap considered senpaii kan, dalam 17 kan. //Patutnye lah//

Takpela, aku mmg xpect ada fanbase takeout aku punya trans tapi bila dia punya lagi byk notes dari source/aku sendiri, aku jelly. Ya, aku mmg cepat jeles. Haha. Itu salah satu traits aku tapi aku just akan tulis kat blog aku or tweet je. LOL

Ni post aku. http://17i-wasseoyo.tumblr.com/post/53519542001/17tv-season3-theme-song-lyrics

Ni repost tu, http://pledis17.tumblr.com/post/53540879979/17tv-season3-theme-song-lyrics

Tengok U/N reposter tu pun da tau dia tu fanbase kan, dapat rebut nama pledis17 lak ue, untunglahh. Haha.

Ni post aku tulis dlm Malay coz takut dorg terjumpa pulak blog aku. HAHA
kbye.

Labels: ,

Blogger Nurin said...

suka peplum? jemput join :) http://nurinaireen.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-peplum-by-nurin-aireen.html

54 pemenang dicari! Dah join belum? Jom join! :) Tamat esok 24/6/13. http://weeweennie-story-of-life.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html

 

Post a Comment