so Baby Don't Go ♥
jamais vu
HOME ABOUT BIASES AFFILIATES DASHBOARD FOLLOW






About;
Seventeen invaded my world. HALP!

“There's an opposite to déjà vu. They call it jamais vu. It's when you meet the same people or visit places, again and again, but each time is the first. Everybody is always a stranger. Nothing is ever familiar.”
Because every step in life contains its own mystery. Pick one number. :3

Naege Malhaebwa;
na na na na BATMAN~

URL blog not email. Put ur link correctly
Exchange links open!!
I also do click ads back, if u click mine first


My VIPs;
awesome people


Lepas Sudah Satu Penantian, SPM
Saturday, March 23, 2013 | 7 Comments


Tarik nafas...lepas.
Tarik nafas...lepas.

Finally!!! Keluar jugak result SPM aku yang kurang memberangsangkan tu.
hadoii.

Dahla aku chek pakai SMS dulu  aritu, budak2 len masih berdebar-debar lagi tapi muka aku da blur.

Sekarang ni fikir nak sambung buatpe lak, en,en.

Gi Jepun jom! Takpun Korea~ wee

Aku tengah gila sekarang ni, so nanti upsate entry ni. haha

Nah, tengok gambar tak lawa kitorang je,












Alahai, kabur la pulok..



Pehh, tengok tu budak  perfect score.. Chuan Wei Ying, baju kuning. 9A+ kott.


Pastu g sejukkan diri kat Bo8Tea. Yelah, kang pengsan lak tengok result memaseng kan.


Lastly, g tgok wayang. aummm!!




Tak sabanye tunggu Despicable Me ni~!!!




kbye!



Lupa nak cakap, aku dapat 8A2B jek, pastu yang B tu addmath and Physics, susah nak masok medic. pehh.





Labels: ,

Blogger Inspirit Baby said...

Haha, i like those 'kerongsang'. truly VIP erk~ nice

 
Blogger kaikayy said...

haha, ktorang handmade je, buat 4. ada keychain gak, pun ada 4.

 
Blogger Inspirit Baby said...

Cantik lh. Boleh jual tu. Dpt gak income, muahahaha. Erk, ade big bang je ke? group lain xde?

 
Blogger kaikayy said...

a'ah, stakat ni ktorg takde minat grup len slaen BB, maybe nak buat pun buat infinite punye lambang infinity tu, lgpun mende tu buat school festval lepas, xjual public pun,

 
Blogger Inspirit Baby said...

Ouh, I see. Kalau rajin, buatla post psal keychain pulak. teringin jugak nak nengoknye. klu rjin lar. ngee~

 
Blogger Rezatul Akma said...

perghh result dia . :p okay sangat-sangat dah tu .congrats dear :D ahaha malunye ada gambar kite :p

 
Blogger kaikayy said...

huhu, malu la konon.

 

Post a Comment