so Baby Don't Go ♥
jamais vu
HOME ABOUT BIASES AFFILIATES DASHBOARD FOLLOW






About;
Seventeen invaded my world. HALP!

“There's an opposite to déjà vu. They call it jamais vu. It's when you meet the same people or visit places, again and again, but each time is the first. Everybody is always a stranger. Nothing is ever familiar.”
Because every step in life contains its own mystery. Pick one number. :3

Naege Malhaebwa;
na na na na BATMAN~

URL blog not email. Put ur link correctly
Exchange links open!!
I also do click ads back, if u click mine first


My VIPs;
awesome people


I Can't Contain Feeeeeeels
Monday, April 1, 2013 | 7 Comments

Pehh, melompat girang aku bila baca e-mail aritu. Memang dah memacam cara aku nak dapatkan biasiswa tu.
Aku dah hunt and keep track biasiswa special ni, tapi ramai gile saingan..

Memang tak sangka aku dapat biasiswa buat IT, yang paling best dapat pegi Korea weyhhhhh!!
Melompat-lompat aku, sampai bagitau jiran sebelah and anak lelaky dia, oops. Takpe, diorang semua kawan aku.

Yang tau benda ni mak aku je, dengan jiran sebelah. Even kengkawan aku xtau lagi coz nak wat spraise. Sape2 yang baca belog aku jela yang tau. Tapi korang senyap2 tau. hihi

Tapi
Tapi
Tapi

Yer guys, ya know what this mean??! It means I get to breath the same air as le idol.

OMGG!!!

OMG!!

okeyh, breath in, breath out. Let's stay calmmmm....................

But, I can't!!!!!!!!!!!!!!!

WOW, IT in Korea. Mesti best giler nanti, coz teknologi diorang mmg mantap gile sampai aku pun jelez tengok.. grrr

Ni macam mimpi jadi kenyataan untuk aku la siot, macam tak percaye tapi kene jugak.

Setadi start bulan 1 tahun depan...oh my, oh my. Aku kena mantapkan Korean aku, takyah belajar bahasa lama-lama kat Malaysia nanti, biar buat 6 bulan je. Biar aku dapat gi sane cepat2~!!!

Tunggula korang YG Family, aku akan pastikan dapat tangkap gambar dengan Deukkie/Donnie. Nak dapat BigBang cam impossible pulak. 




Nak jumpa Infinite, kyaaa`!!!!!!


Nak kejar B1A4~



Nak pergi CUBE and carik BTOB!

I swear I'm going to catch Block B! even just a glimpse




Ooohhh~~!! And I want to meet Gary and cast of Running Man......uwaa!! They film every Monday right!!!!


Wait!! Which artist is going to SNU?? I hope there will be many..
I'm so excited just by thinking about this. I can't waste my time, all the preparations needed must be done!! I need to save some money to buy stuff there! And camera, yes a new camera! And winter clothes, summer clothes. Oh no, it's 4 season there. 

There will be ulzzangs right!!!! 

OMG, I'm sooooo gonna buy a mini camera so I can snap le pretty face w/out being call as weird and byuntae.



Guys, doakan aku berjaya kat sana okeyh ^^
akan datang belog ni akan di isi dengan persiapan aku nak ke sane. 1 tahun lagi... lama tu,



p/s : April Fool's guys.



Labels: , , ,

Blogger yun yazwani said...

This comment has been removed by the author.

 
Blogger yun yazwani said...

pergh!! best nyer.. nak ikut.. kite pun amek IT..

phuahaha.. kalau betul.. memang tabik..

nasib baik baca p/s tu..

 
Blogger kaikayy said...

teehee, memnag dah plan nak wat sumting arini, hehe

 
Blogger Rezatul Akma said...

woi nilly ,kau ni buat aku nak tercabut jantung je taw .baru nak lompat-lombat sebab happy sekali baca p/s tu hancur harapan :p

 
Blogger kaikayy said...

hahahihihuhu hoho~!!!
reza, aku mana la tau ada ke x biasiswa tu, tah2xde, haha.

ala, jgn la tercabut jantung pulokkk, keke

 
Blogger EdDynNa ♛ said...

Nlly ! just one word i want to repeattt !

LOL
LOL
LOL
LOL
LOL
LOL
LOL
LOL
LOL
LOL
LOL
LOL

daaa takdee kejee ke ngekkk ?
nehh yg sohh akuu bacee tuhh ? patot lahh pongg .
sengall lahh hangggg !
akuu pongg dah macam nak gugur pankrease bila bace tahuu tak ? gilaaa betoll ! kalau kau dapat aku laer orang palingg jeles skali lepas bece entry nehh . T.T
tapii ader lahh yg biasiswa further study tok g korea n jepun kann ? aku d jmpee . tp aq tak isi g korea , aq isi g German. Wkwkwkwkwkwk :DD
btw kitaa pong amek IT . bhahahaha

 
Blogger kaikayy said...

HAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA!!! yang isi gi German tu MARA punye ke?? bukan kene 10a+ ke LOLOLOLOLOLOLOL aku pun nmpak gak biasiswa tu kot, tapi syarat xckopppppp

 

Post a Comment