so Baby Don't Go ♥
jamais vu
HOME ABOUT BIASES AFFILIATES DASHBOARD FOLLOW






About;
Seventeen invaded my world. HALP!

“There's an opposite to déjà vu. They call it jamais vu. It's when you meet the same people or visit places, again and again, but each time is the first. Everybody is always a stranger. Nothing is ever familiar.”
Because every step in life contains its own mystery. Pick one number. :3

Naege Malhaebwa;
na na na na BATMAN~

URL blog not email. Put ur link correctly
Exchange links open!!
I also do click ads back, if u click mine first


My VIPs;
awesome people


KPOP STAR 2 Winner : Akdong Musician!!!
Sunday, April 7, 2013 | 4 Comments
OMG!!! Aku memang Happy gile golek2 dalam hati bila dapat tahu Akdong Musician pebret aku tu menang!!

Anyway, baru tau 5 minit yang lepas kat twitter, terlepas live streaming la pulak coz unni saya pakai laptop. Kacau betul.



Tapi, siyes r, dorang memang patot sangat menang, coz walopon ramai cakap Yedam tu berbakat, bagi saya dia muda lagi, so boleh polish lagi. Tapi Akdong pulak da boleh debut in a year kan? Yedam tu simpan dulu, polish leklok kat YG, baru la ngam.

Akdong ni bawak masok YG la, saya suke sangat. Tapi YG tengah busy, masok JYP ok kot.. heuheu. SM memang da out coz diorang da ramai trainee.



Sejak kali pertama dengar lagu "Don't Cros Your Leg" diorang, saya dah jadi loyal fan. Isu pun comell sangat. Chanhyuk pun muka boleh tahan.

Pastu lagu "You're Attractive", memang sempoi. Tapi lagu diorang yang saya paling suke mestilah "Crescendo", lagu blog nipppp!!!





Lee Soo Hyun and Lee Chan Hyuk, you both are very attractive. Your popularity will rise like Crescendo!

On a side note, congrats to Bang Yedam too for taking 2nd place, seriously, you beat 2000 Won and Raccoon Boys.

p/s: Menunggu Raccoon Boys untuk debut also for Akdong too!!!

Labels: , , , ,

Blogger yun yazwani said...

yes !!!

lagu dyerang best ue !!

yippy !!

 
Blogger kaikayy said...

IKR!!!! sekarang ni baru nak tgok last stage kpop star2 nihhh, huhu.

Patu, sy baru tau malam ni ada ABPBH, apekahhhh??? LOL

 
Blogger EdDynNa ♛ said...

yeahhhhh ! dorangg menangg~ HAHA . laguu-2 dorangg pongg comeyy jee . lalalalala . palingg best crescendo tuhh . :DD

 
Blogger kaikayy said...

crescendo mmg best! haha, tapi aku suka lagu last dorang kat kpop star tu!!!! "Pasionate Goodbye"

 

Post a Comment